Română | Italiano
Acasă
Arhivă foto
Anul: 2019 » Eveniment: Concertul de Colinde şi Ziua Naţională a României în parohia Roma Nord » Titlu: 11608.jpg

Anul: 2019

Eveniment: Concertul de Colinde şi Ziua Naţională a României în parohia Roma Nord

Titlu: 11608.jpg

Acasă

Ultimele ştiri

22 Feb 2021: Botez în comunitatea din Padova

Botez în comunitatea din Padova Duminică, 21 februarie 2021, Comunitatea noastră a fost onorată să primească spre încreştinare un nou suflet, un băieţel ce a primit cămaşa albă a lui Hristos Alexandru Ioan a fost botezat în numele Sfintei Treimi, însoţit fiind de către naşii săi, părinţii, bunicii, unchii, mătuşile, prietenii şi mai ales însoţit de bucuria noastră de a-i deschide poarta spre o nouă viaţă întru Hristos. Aşa cum spune cântarea tradiţională ce însoţeşte dânsul bucuriei în jurul mesei sfinte “Câţi în Hristos v-aţi botezat, în Hristos v-aţi şi-mbrăcat”, îl ... (citeşte tot articolul)
Laura Raita Gallinaro

12 Ian 2021: PS Florentin a trecut la casa Tatălui Ceresc

PS Florentin a trecut la casa Tatălui Ceresc A trecut la casa Tatălui Ceresc Preasfinţia Sa Florentin CRIHĂLMEANU, Episcopul Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla Cu profundă durere sufletească, aducem la cunoştinţa tuturor credincioşilor greco-catolici şi a tuturor românilor că azi, 12 ianuarie 2021, la ora 15:20, Preasfinţia Sa Florentin CRIHĂLMEANU, Episcopul Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, s-a stins subit din viaţă la Mănăstirea Congregaţiei Surorilor Maicii Domnului din Cluj-Napoca. În ciuda faptului că starea sănătăţii Preasfinţiei Sale se ameliorase în urma infectării cu Covid-19 şi se ... (citeşte tot articolul)

22 Dec 2020: Scrisoare Pastorală a PF. Card Lucian Mureşan cu ocazia Naşterii Domnului

Scrisoare Pastorală a PF. Card Lucian Mureşan cu ocazia Naşterii Domnului Onoratului cler împreună slujitor, cuvioşilor călugări şi călugăriţe, iubiţilor credincioşi greco-catolici şi tuturor creştinilor iubitori de Dumnezeu Iubiţi credincioşi, Sărbătoarea Naşterii Mântuitorului nostru Isus Cristos, în care celebrăm Taina Pruncului Sfânt din ieslea Betleemului, este în acest an mângâierea şi binecuvântarea lui Dumnezeu pentru omenirea atât de încercată din cauza pandemiei. Cerul ne vorbeşte şi ne oferă speranţa de care avem atât de multă nevoie: Nimeni nu este singur! Nimeni nu este părăsit! Toţi suntem iubiţi de ... (citeşte tot articolul)
+ PF Card. Lucian Mureşan

4 Dec 2020: Mesaj de condoleanţe cu ocazia decesului mamei părintelui Vereş Daniel

Mesaj de condoleanţe cu ocazia decesului mamei părintelui Vereş Daniel Cu credinţă în Hristos cel Înviat anunţăm că şi-a încheiat călătoria pământească doamna Vereş Maria, mama părintelui Vereş Daniel, paroh la Biserica “San Salvatore delle Copelle” din Roma. Colegiul prezbiteral şi credincioşii parohiilor din diaspora îşi exprimă vecinătatea faţă de familia părintelui Daniel în aceste zile de suferinţă, timp în care o încredinţează pe mama sfinţiei sale milei lui Dumnezeu. Înmormântarea va avea loc duminică, 6 decembrie 2020, în localitatea Simleu Silvaniei (Judeţul Sălaj). Dumnezeu s-o odihnească în pace. În ... (citeşte tot articolul)
Biroul de presă - L'Ufficio Stampa

14 Oct 2020: Mesaj de condoleanţe cu ocazia decesului tatălui părintelui Ionuţ Ursuleac – Rovigo

Mesaj de condoleanţe cu ocazia decesului tatălui părintelui Ionuţ Ursuleac – Rovigo Cu credinţă în Hristos cel Înviat anunţăm că şi-a încheiat călătoria pământească domnul Ursuleac Iosif, tatăl Părintelui Ursuleac Ionuţ. Colegiul prezbiteral şi credincioşii parohiilor din diaspora îşi exprimă vecinătatea faţă de familia părintelui Ionuţ în aceste zile de suferinţă, timp în care încredinţează tatăl Sfinţiei sale milei lui Dumnezeu. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, 17 octombrie 2020, în localitatea Cacica. Dumnezeu să-l odihnească în pace. În veci pomenirea lui! (citeşte tot articolul)
Biroul de Presă - Ufficio Stampa

28 Iun 2020: Hirotonire de preoţi în catedrala din Oradea

Hirotonire de preoţi în catedrala din Oradea În Duminica Predicii de pe munte a lui Isus, în cadrul Sfintei şi Dumnezeieştii Liturghii celebrate în Catedrala „Sfântul Nicolae” din Oradea, Preasfinţia Sa Virgil Bercea, episcopul greco-catolic a hirotonit trei preoţi. Între aceştia şi pe Părintele Cătălin Oltean care va avea funcţia de viceparoh al Parohiei „Sfânta Cruce a Românilor” din oraşul Bologna. Acordul pentru transferarea lui s-a putut realiza prin bunăstarea Cardinalului Matteo Maria Zuppi, arhiepiscop de Bologna. În cadrul cuvântului de învăţătură Preasfinţia Sa a subliniat câteva ... (citeşte tot articolul)
Eugen Ivuţ

Ultimele evenimente foto

22 Feb 2021: Botez în comunitatea din Padova
22 Feb 2021: Botez în comunitatea din Padova
30 Iun 2020: Hirotonire de preoţi în catedrala din Oradea
30 Iun 2020: Hirotonire de preoţi în catedrala din Oradea
22 Iun 2020: Hirotonirea PS Cristian Dumitru Crişan şi a PS Călin Ioan Bot
22 Iun 2020: Hirotonirea PS Cristian Dumitru Crişan şi a PS Călin Ioan Bot
22 Iun 2020: Părintele Ioan Alexandru Pop doctor în drept canonic
22 Iun 2020: Părintele Ioan Alexandru Pop doctor în drept canonic
22 Iun 2020: Ziua IEI în Parohia Greco- Catolică Sfinţi Trei Ierarhi din Roma Nord
22 Iun 2020: Ziua IEI în Parohia Greco- Catolică Sfinţi Trei Ierarhi din Roma Nord
31 Mai 2020: Liturghie românească în Domul din Villafranca di Verona
31 Mai 2020: Liturghie românească în Domul din Villafranca di Verona
7 Feb 2020: Hramul Parohiei Roma Nord şi Sărbătorirea Unirii din 1859
7 Feb 2020: Hramul Parohiei Roma Nord şi Sărbătorirea Unirii din 1859
1 Feb 2020: Religii şi provocări ale viitorului
1 Feb 2020: Religii şi provocări ale viitorului