Română | Italiano
AcasăŞtiri20184 Februarie: Noul web site al comunităţii din Vicenza
Arhivă foto
Anul: 2023 » Eveniment: „Copiii constructori ai păcii”. Întâlnire interculturală şi interreligiosă despre pace la Livorno » Titlu: 11716.jpg

Anul: 2023

Eveniment: „Copiii constructori ai păcii”. Întâlnire interculturală şi interreligiosă despre pace la Livorno

Titlu: 11716.jpg

Ştiri

Noul web site al comunităţii din Vicenza

Noul web site al comunităţii din Vicenza

A avea un website nu este o chestiune de modă, ci un preţios instrument pe care pastorala timpului nostru recunoaşte importantă pentru difuzarea evangheliei şi transmiterea evenimentelor şi noutăţilor în comunitate.
Site-ul, care se găseşte la adresa web http://www.parohiavicenza.it, a fost creat pe platforma Serviciului Informatic al Conferinţei Episcopale Italiene (CEI), pus la dispoziţie de către CEI parohiilor din diecezele din Italia, şi are obiectivul de a promova şi face cunoscute toate activităţile comunităţii parohiale pentru ca enoriaşii să fie implicaţi.
Suntem convinşi că site-ul, odată pus în reţea, o să devină o bogăţie şi un mijloc pentru a ajunge în familiile din dieceza de Vicenza şi nu numai, aducând în mod particular mesaje care să dezvolte comunitatea spre comuniune. Pe pagina noastră (http://www.parohiavicenza.it) se pot găsi informaţii legate de parohie - peste puţin parohie personală - istoria ei, programul sfintelor slujbe şi alte informaţii şi ştiri.
Prezentarea site-ului în comunitate va avea loc duminică, 11 februarie, după Sfânta Liturghie.
Biroul de Presă / L'Ufficio Stampa

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.