Română | Italiano
AcasăŞtiri20117 Martie: Postul, timp de pocăinţă şi însănătoşire sufletească şi trupească
Arhivă foto
Anul: 2021 » Eveniment: Botez în comunitatea din Padova » Titlu: 11698.jpg

Anul: 2021

Eveniment: Botez în comunitatea din Padova

Titlu: 11698.jpg

Ştiri

Postul, timp de pocăinţă şi însănătoşire sufletească şi trupească

Postul, timp de pocăinţă şi însănătoşire sufletească şi trupească

Sâmbătă 5 martie 2011 în parohia română greco-catolică din Ostiglia (MN) a avut loc Slujba Sfântului Maslu de obşte, moment de pregătire sufletească şi trupească pentru începutul Postului Mare.
Rugăciunea a avut loc în biserica parohială începând cu ora 20.00 având ca invitaţi pe Părintele Protopop de Emilia-Romagna Marinel Mureşan şi pe Părintelui Viorel Fleştea din Crema.
Celebrarea s-a desfăşurat în prezenţa unui număr considerabil de credincioşi veniţi din toate părţile pentru a se împăca cu Dumnezeu prin Sfânta Taină a Spovezii, să-şi tămăduiască sufletele şi trupurile prin rugăciune şi ungere cu ulei sfinţit.
La începutul Sfântului Maslu Părintele Protopop a ţinut un cuvântul de învăţătura despre “Rugăciunea ca hrană a Sufletului” îndemnându-i pe credincioşi să intensifice rugăciunea în acest post “care ne purifică de păcate şi restabileşte legăturile familiare, creştineşti, sociale…”.
Cu speranţa că rugăciunea şi postul ne vor pregăti sufletele pentru marea sărbătoare a Învierii dorim tuturor credincioşilor noştri un post binecuvântat cu multe roade spirituale!
Pr. Meseşan Andrei

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.