Română | Italiano
AcasăŞtiri201914 Martie: Consulul General al României la Trieste la o întrevedere cu membri ai ...
Arhivă foto
Anul: 2019 » Eveniment: “Să mergem împreună” de la Roma la Blaj şi Lourdes » Titlu: 11449.jpg

Anul: 2019

Eveniment: “Să mergem împreună” de la Roma la Blaj şi Lourdes

Titlu: 11449.jpg

Ştiri

Consulul General al României la Trieste la o întrevedere cu membri ai comunităţii româneşti din oraşul Vicenza

Consulul General al României la Trieste la o întrevedere cu membri ai comunităţii româneşti din oraşul Vicenza

Sâmbătă, 9 martie 2019, consulul general al României la Trieste, domnul Cosmin Victor Lotreanu, a avut mai multe întrevederi, în oraşul Vicenza, atât la nivelul autorităţilor locale (la Primăria oraşului respectiv) cât şi la cel al cetăţenilor români rezidenţi. În provincia Vicenza sunt rezidenţi un număr de 14.188 cetăţeni români.
Vizita la Vicenza a cuprins o întâlnire de lucru cu membri ai administraţiei locale a oraşului, domnii Luca Milani şi Leonardo De Marzo (consilieri ai primarului), respectiv o întrevedere în format extins cu membri ai comunităţii româneşti, organizată cu sprijinul parohiilor greco-catolice, respectiv ortodoxe. Au fost prezenţi şi au rostit cuvinte de salut preoţii parohi Raimondo Salanschi (Parohia Greco-Catolică Română "Araceli" Vicenza) şi Roman Ionaşcu (Parohia Ortodoxă “Sfântul Mare Mucenic Gheorghe” Vicenza)
Întâlnirea cu cetăţenii români s-a subsumat aspectelor de ordin consular, fiind oferite informaţii pe diverse tematici. Întregul exerciţiu de comunicare a fost unul reuşit, astfel de tip de acţiuni urmând a avea un caracter periodic.
trieste.mae.ro

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.