Română | Italiano
AcasăŞtiri201918 Iunie: „Ne jucăm, învăţăm şi creştem împreună”
Arhivă foto
Anul: 2019 » Eveniment: Taina Sfântului Maslu în Parohia Araceli Vicenza » Titlu: 11564.jpg

Anul: 2019

Eveniment: Taina Sfântului Maslu în Parohia Araceli Vicenza

Titlu: 11564.jpg

Ştiri

„Ne jucăm, învăţăm şi creştem împreună”

„Ne jucăm, învăţăm şi creştem împreună”

În perioada 9-15 iunie, Parohia „Sfântul Dumitru” din Lugo a organizat o tabară de vară pentru copii „Ne jucăm, învăţăm şi creştem împreună”. Împreună cu copiii din parohia Lugo au participat şi copii din Parohia „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” din Forli. Tabăra s-a desfăşurat la Casa „Padre Giuseppe Mazzanti” din Pinarella.
Cu multă dedicaţie, atenţie şi dragoste, preoteasa Daniela Todea şi părintele Dan Todea s-au ocupat de copiii în toate aceste zile. Programul a cuprins şi o oră de istoria bibliei dimineaţa şi o oră de studiu biblic după prânz. Copiii şi-au dezvoltat cunoştinţele de religie şi capacitatea de a citi în limba română; au participat cu entuziasm şi la concursurile de înot, ping-pong şi jocurile organizate pentru ei. A fost o ocazie deosebită de a se juca împreună, de a face noi prietenii şi de a învăţa să fie solidari şi generoşi, atunci când unul dintre ei şi-a pierdut banii şi au contribuit toţi pentru a merge cu toţii, împreună la giostrele din apropierea taberei.
Copiii aşteaptă cu nerăbdare să se reîntâlnească anul viitor pentru a fi din nou împreună, a se juca, a învăţa şi a creşte împreună.
Claudia David

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.