Română | Italiano
AcasăŞtiri201922 Septembrie: Consulul General al României la Milano, domnul Adrian Georgescu, la Bolzano
Arhivă foto
Anul: 2019 » Eveniment: Concurs de arta culinara in parohia Roma Nord » Titlu: 11583.jpg

Anul: 2019

Eveniment: Concurs de arta culinara in parohia Roma Nord

Titlu: 11583.jpg

Ştiri

Consulul General al României la Milano, domnul Adrian Georgescu, la Bolzano

Consulul General al României la Milano, domnul Adrian Georgescu, la Bolzano

Duminică, 22 septembrie, comunitatea noastră din Bolzano avându-i ca sfinţi patroni pe „Petru şi Pavel”, a avut bucuria de a-l avea ca oaspete pe Consulul General al României la Milano, domnul Adrian Georgescu.
Consulul a furnizat participanţilor informaţii consulare importante, precum şi informaţii legate de viitoarele alegeri prezidenţiale. La final a rămas cu enoriaşii, veniţi să-l salute pe ilustrul oaspete.
După întâlnirea cu membrii comunităţii noastre, consulul s-a deplasat la Primărie unde a fost primit de către edilul din Bolzano, domnul Renzo Caramaschi.
Există aproximativ 13.000 de români care locuiesc în Trentino Alto Adige. Relaţiile dintre Italia şi România sunt excelente, atât de mult încât Italia este printre primii parteneri economici ai ţării, unde, după cum a raportat consulul, numeroase companii italiene lucrează în diverse sectoare, de la infrastructură la producţie.
În timpul vizitei de curtoazie a luat cuvântul şi domnul Maurizio Passerotti, Consul general onorific al României din Trentino Alto Adige.
Reprezentantul corpului diplomatic din Milano a cerut să se poată înfiinţa o secţie de votare la Bolzano, având în vedere viitoarele alegeri prezidenţiale care vor avea loc în România în noiembrie.
P. Marius Vişovan

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.