Română | Italiano
AcasăŞtiri201120 Octombrie: Întâlnirea preoţilor din Protopopiatul Triveneto
Arhivă foto
Anul: 2019 » Eveniment: Ziua Naţională a României şi cinci ani de la înfiinţarea Comunităţii Române Unite la Florenţa » Titlu: 11593.jpg

Anul: 2019

Eveniment: Ziua Naţională a României şi cinci ani de la înfiinţarea Comunităţii Române Unite la Florenţa

Titlu: 11593.jpg

Ştiri

Întâlnirea preoţilor din Protopopiatul Triveneto

Întâlnirea preoţilor din Protopopiatul Triveneto

În data de 29 octombrie 2011, începând cu orele 9.00, va avea loc întâlnirea de toamnă a preoţilor din Protopopiatul Triveneto, Italia. Parohia găzduitoare este cea din Vicenza, păstorită de părintele Raimondo Salanschi.
Prelegerile şi dezbaterile din cadrul acestei întâlniri vor fi moderate de părintele Vasile Barbolovici, protopopul zonei.
La reuniune vor participa, în afara preoţilor români în slujba imigranţilor, personalităţi se seamă ale Diecezei de Vicenza, printre care îl amintim pe noul episcop de Vicenza, Mons. Beniamino Pizziol, pe Directorul Oficiului pentru Ecumenism, Mons. Giuseppe Dal Ferro, pe directorul Oficiului „Migrantes”, pe pr. Mauro Lazzarato, pe directorul Oficiului pentru „Susţinerea Clerului” şi vice-cancelar al episcopului, Mons. Renato Dovigo. De asemenea, la şedinţă vor fi prezenţi şi preoţii parohi italieni cu care parohia românească din Vicenza este înfrăţită.
Întrunirea va avea loc în Sala Mare a Parohiei „Sant’Agostino” din Vicenza, în comunitatea unde părintele Raimondo locuieşte.
Secretariatul Protopopiatului Triveneto

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.