Română | Italiano
AcasăŞtiri201229 Mai: Colectă pentru sinistraţii cutremurului din Italia
Arhivă foto
Anul: 2019 » Eveniment: Ziua Naţională a României şi cinci ani de la înfiinţarea Comunităţii Române Unite la Florenţa » Titlu: 11587.jpg

Anul: 2019

Eveniment: Ziua Naţională a României şi cinci ani de la înfiinţarea Comunităţii Române Unite la Florenţa

Titlu: 11587.jpg

Ştiri

Colectă pentru sinistraţii cutremurului din Italia

Colectă pentru sinistraţii cutremurului din Italia

Un seism cu magnitudinea de 5,8 s-a produs în această dimineaţă în nordul Italiei, la aproape zece zile de la seismul soldat cu 10 morţi şi peste 50 de răniţi din aceeaşi regiune. În zona respectivă trăieşte o comunitate românească numeroasă, foarte mulţi compatrioţi rămânând fără locuinţe.
          
"Sunt foarte mulţi români în nordul Italiei pentru că este o zonă industrializată, sunt multe fabrici, aici se găsesc locuri de muncă. Ştiu că au rămas şi români pe drumuri, vor dormi în corturile puse la dispoziţie de autorităţile italiene. Nu ştiu care e numărul celor evacuaţi, dar pot spune că la 1.000 de persoane, 50 sunt sigur români", a declarat, pentru EVZ, Marian Mocanu.
          
Pentru a veni în întâmpinarea persoanelor sinistrate s-a pus la dispoziţie contul curent: IT06J0103057760 000010414916, având ca titular „Centrul Sf. Ioan Gură de Aur” din Ostiglia („Causale”: Colectă sinistraţi).
          
Mulţumim anticipat pentru colecta Dumneavoastră.
Secretariatul

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.