Română | Italiano
AcasăŞtiri201312 Noiembrie: Pelerinajul comunităţilor din Vicenza şi Mestre la Medjugorje
Arhivă foto
Anul: 2019 » Eveniment: Concertul de Colinde şi Ziua Naţională a României în parohia Roma Nord » Titlu: 11606.jpg

Anul: 2019

Eveniment: Concertul de Colinde şi Ziua Naţională a României în parohia Roma Nord

Titlu: 11606.jpg

Ştiri

Pelerinajul comunităţilor din Vicenza şi Mestre la Medjugorje

Pelerinajul comunităţilor din Vicenza şi Mestre la Medjugorje

Pelerinajul la Medjugorie din perioada 1-3 noiembrie a.c., a provocat o imensă bucurie în sufletele noastre. Am avut marea plăcere de a fi alături de un grup numeros dar mai ales prietenos.
Medjugorie a oferit tuturor creştinilor calea prin care prin intermediul Sfintei Fecioare Maria să ajungem la lumina şi dragostea lui Dumnezeu.
A fost un eveniment de neuitat. Am avut bucuria de a participa la apariţia Fecioarei la vizionara Mirjana Dragicevic din 2 noiembrie.
Cu această ocazie Fecioara Maria ne-a invitat din nou să iubim, să ne rugăm „fără încetare pentru darul iubirii”, să-l iubim „pe Tatăl ceresc mai presus de toate. Când Îl veţi iubi pe El, vă veţi iubi pe voi înşivă şi pe aproapele vostru. Aceste realităţi nu pot fi separate. Tatăl ceresc este în fiecare om, iubeşte fiecare om şi îl cheamă pe fiecare pe nume... Vorbiţi cu El. Să aveţi un raport personal cu Tatăl, care va face şi mai profund raportul între voi, comunitatea fiilor mei, a apostolilor mei. Ca Mamă, doresc ca, prin iubirea faţă de Tatăl ceresc, să vă înălţaţi deasupra vanităţilor acestei lumi şi să îi ajutaţi pe alţii să cunoască şi să se apropie treptat de Tatăl ceresc. Copiii mei, rugaţi-vă, rugaţi-vă, rugaţi-vă pentru darul iubirii, căci iubirea e Fiul meu”.
Fecioara ne-a îndemnat ca în rugăciunile noastre să nu uităm de păstorii noştri care se roagă pentru noi, şi să facem acelaşi lucru şi noi pentru ei.
Vrem să aducem mulţumiri celor ce au organizat acest pelerinaj la Medjugorie, şi dorim să mărturisim că în acest pelerinaj am avut o experienţă de neuitat, iar garderoba sufletului nostru s-a umplut de mai multă iubire, smerenie, înţelepciune, cugetare şi sperăm că ne vom face bine plăcuţi înaintea Domnului, iar El ne va ajuta şi ne va povăţui paşii în orice lucru pe care îl facem.
Larisa, Violeta, Tatiana - Vicenza

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.