Română | Italiano
AcasăŞtiri201316 Decembrie: Rimini: Hramul Bisericii "Sfantul Nicolae, 8 Decembrie 2013
Arhivă foto
Anul: 2020 » Eveniment: Hramul Parohiei Roma Nord şi Sărbătorirea Unirii din 1859 » Titlu: 11646.jpg

Anul: 2020

Eveniment: Hramul Parohiei Roma Nord şi Sărbătorirea Unirii din 1859

Titlu: 11646.jpg

Ştiri

Rimini: Hramul Bisericii "Sfantul Nicolae, 8 Decembrie 2013

Rimini: Hramul Bisericii "Sfantul Nicolae, 8 Decembrie 2013

Duminica 8 Decembrie 2013, Comunitatea romaneasca greco-catolica din Rimini l-a cinstit pe Sfantul ierarh Nicolae, cu prilejul hramului Comunitatii, sarbatorit in calendarul crestin in data 6 Decembrie.
Sfanta Liturghie a fost celebrata de catre parintele Ioan Alexandru Pop, coordonator national pentru misiunea pastorala a imigrantilor greco-catolici romani din Italia impreuna cu parintele paroh Cristian Ioan Coste.
Dupa savarsirea Sfintei Liturghii programul sarbatorii a continuat in sala de ceremonii, situata in incinta cladirii Caritasului diecezana, bucurandu-ne impreuna de momentele artistice pregatite de catre copii, dar si de catre tinerii mai mari ai parohiei, asteptand cu nerabdare sosirea lui Mos Nicolae. Mai departe momentul mult asteptat de catre toti a fost extragerea biletelor tombolei, fiind organizat cu ocazia hramului bisericii, fiecare biletel extras avand cate un premiu.
Adresam multumirile noastre parintelui Renzo Gradara care ne-a ajutat si in anul acesta ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii! Multumim de asemenea organizatorilor dar si doamnelor gospodine care au dat dovada de un talent culinar remarcabil, sarmalele si prajiturile servite fiind delicioase!
Multumim Bunului Dumnezeu care ne-a invrednicit sa ducem la bun sfarsit aceasta sarbatoare!
Adrian Jurca

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.