Română | Italiano
AcasăŞtiri201318 Decembrie: Moş Nicolae în Parohia din Mestre
Arhivă foto
Anul: 2019 » Eveniment: “Paştile cele frumoase Paştile Domnului, Paştile!” la Forlì » Titlu: 11381.jpg

Anul: 2019

Eveniment: “Paştile cele frumoase Paştile Domnului, Paştile!” la Forlì

Titlu: 11381.jpg

Ştiri

Moş Nicolae în Parohia din Mestre

Moş Nicolae în Parohia din Mestre

Chiar daca a sosit cu cateva zile de intarziere duminica 15 decembrie in parohia greco-catolica "San Rocco", din Venezia Mestre, Mos Nicolae a tinut totusi sa aduca copiilor si bunicilor din darurile sale. De cativa ani buni in comunitatea noastra care se inmulteste pe an ce trece, acest eveniment este asteptat cu nerabdare si placere, mai ales de catre cei mici.
La sfarsitul Sf. Liturghii Mos Nicolae sa facut auzit, sosind cu sunete de clopotei si o respiratie mai profunda, datorita greutatii cadourilor pentru cei care il asteptau, in deosebi pentru cei mici. Chiar daca am trait inca un an de criza economica, spunea Mos, Nicolae, a facut un efort deosebit ca sa nu dezamageasca pe cei mici si pe bunici. In sacurile pline ale Mosului Nicolae s-au gasit cadouri precum multe dulciuri, ce copii le adora, s-au mai gasit si cate o carte de povesti care sa aduca pe buzele lor zambete, cand mamele vor citi inainte de somn anumite intamplari din lumea basmelor.
Cativa copii au tinut sa spuna Mosului si cate o poezie, ca semn de bucurie si multumire pentru ceea ce au primit in dar de la el.
Pentru tinerii din comunitate, Mosul a adus lor pe langa dulciurile necesare si lucruri mai deosebite precum parfumuri de varsta lor si alte surprize.
La sfarsitul prezentei Mosului, copii si chiar adultii au dorit sa-si faca poze cu el, rugandu-L sa mai treca pe la noi si anul viitor, cu promisiunea ca nu numai cei mici, ci si cei mari, vor fi mai buni, mai generosi si mai atenti la cei ce se gasesc in nevoie din jurul nostru, invatand chiar de la Mos Nicolae ce inseamna a darui din suflet.
P. Vasile Alexandru Barbolovici

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.