Română | Italiano
AcasăŞtiri201412 Martie: Ziua Mamei la Ostiglia
Arhivă foto
Anul: 2020 » Eveniment: Hirotonire de preoţi în catedrala din Oradea » Titlu: 11688.jpg

Anul: 2020

Eveniment: Hirotonire de preoţi în catedrala din Oradea

Titlu: 11688.jpg

Ştiri

Ziua Mamei la Ostiglia

Ziua Mamei la Ostiglia

Ziua mamei a fost sărbătorită şi în acest an în Parohia din Ostiglia Sfântul Antonie cel Mare, în prima Duminica din Postul mare. Copiii de la şcoala duminicală, coordonaţi de doamna preoteasă Prof. Mihaela Mesesan împreună cu: Prof. Popa Alina, Prof. Belchim Ionela si Prof. Moldovan Lili au făcut pregătirile necesare pentru a susţine un program artistic dedicat fiinţei celei mai scumpe şi mai dragi, Mama.
Am încercat să marcăm şi în Biserică ziua dedicată mamei creştine - pentru a arăta jertfa ei pe altarul vieţii, în slujba şi în iubirea aproapelui şi a pruncilor pe care ea îi naşte.
A fost un moment de suflet, o manifestare plină de emoţie şi bucurie. Credincioasele din biserică au primit din partea Bisericii o floare, iar copiii şcolii duminicale au oferit mamelor lor câte o felicitare decorată de ei cu multă dragoste.
Cuvântul de învăţătură a Părintelui paroh Andrei Mesesan s-a axat pe tematica duminicii Ortodoxiei explicând creştinilor din biserică despre adevarata credinţă analizind 1 Episcola a Sfântului Petru care trebuie trăită cu fapte după învăţătura Sfintei Scripturi.
Sărbătoarea s-a încheiat cu o agapă creştină pregătită de mamele din parohia noastră după reţete de post.
Mulţumim Maicii Domnului care este ocrotitoarea tuturor creştinilor dar mai ales a mamelor!
Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toţi!
Preoteasa Mihaela Mesesan

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.