Română | Italiano
AcasăŞtiri201420 Martie: Misiune si viziune a Bisericii “Sf. Cruce” din Bologna
Arhivă foto
Anul: 2020 » Eveniment: Hirotonire de preoţi în catedrala din Oradea » Titlu: 11695.jpg

Anul: 2020

Eveniment: Hirotonire de preoţi în catedrala din Oradea

Titlu: 11695.jpg

Ştiri

Misiune si viziune a Bisericii “Sf. Cruce” din Bologna

Misiune si viziune a Bisericii “Sf. Cruce” din Bologna

Pentru a avea satisfactia sufleteasca de a participa cu vrednicie la Sfintele Slujbe si de a avea o viata curata din punct de vedere spiritual si moral se cuvine sa existe o anume pregatire din partea credinciosilor. De aceea printre alte activitati si oficii liturgice, Biserica “Sfanta Cruce” din Bologna se mai ocupa si de intalnirea credinciosilor in vederea accentuarii, studierii Catehismului si predicarii Cuvantului lui Dumnezeu.
Dupa trei ani de pregatire si instruire catehetica si biblica, in aceasta Duminica, a doua din Postul Mare, Pr. Marinel Muresan a decis sa trimita o parte din membrii Consiliului Parohial si o parte din membrii grupului de Studiu Biblic in misiune pentru a aduce mesajul Evangheliei familiilor si tuturor credinciosilor sau acelor care din diferite cauze nu au putut sa participe la ceremoniile religioase organizate de catre biserica.
Unul dintre scopurile acestei misiuni este, pe de o parte, acela de a intari relatia dintre credinciosi, de a interactiona si invata sistematic si profund adevarurile Evangheliei iar pe de alta parte de a fi un sprijin pentru cel cazut, o mangaiere pentru cel intristat, o veste buna pentru cel fara orizont si speranta si un indicator spre o cale si o usa deschisa spre Iisus Hristos.
Cu ajutorul lui Dumnezeu speram sa se realizeze o rodnica opera de educatie religioasa si morala a credinciosilor si acest act misionar sa contribuie la transpunerea in viata a adevarurilor de credinta si la trairea acestora.
“In tot pamantul a iesit vestirea lor si la marginile lumii cuvintele lor” (Ps.18,4)
Adrian Jurca

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.