Română | Italiano
AcasăŞtiri201411 Mai: Întâlnire organizatorică în vederea definitivării noului Consiliu Pastoral ...
Arhivă foto
Anul: 2023 » Eveniment: „Copiii constructori ai păcii”. Întâlnire interculturală şi interreligiosă despre pace la Livorno » Titlu: 11727.jpg

Anul: 2023

Eveniment: „Copiii constructori ai păcii”. Întâlnire interculturală şi interreligiosă despre pace la Livorno

Titlu: 11727.jpg

Ştiri

Întâlnire organizatorică în vederea definitivării noului Consiliu Pastoral în Parohia din Vicenza

Întâlnire organizatorică în vederea definitivării noului Consiliu Pastoral în Parohia din Vicenza

A avut loc duminică, 11 mai a.c., a treia şi ultima întâlnire pregătitoare în vederea depunerii jurământului din partea noului Consiliului Pastoral al parohiei din Vicenza.
Întâlnirea a debutat la orele 10.30 cu celebrarea Dumnezeieştii Liturghii, urmată de Prânz - la care au participat şi tinerii voluntari din parohie-, şi întrunirea noilor membri.
La şedinţă au fost dezbătute probleme de ordin administrativ, pastoral şi liturgic. Între altele, s-a propus, pentru data de 22 iunie, organizarea unui mini-pelerinaj, de o zi, la Milano; s-a fixat, pentru 27 iulie, ieşirea anuală de sfârşit de an pastoral; s-a discutat despre participarea tinerilor la activităţile propuse de parohie, despre doamnele care lucrează ca asistente la persoană („badante”) şi care frecventează sala special amenajată pentru ele, despre administrarea sacramentelor şi sacramentalilor, despre ajutorarea persoanelor aflate în dificultate din punct de vedere material, etc.
Depunerea jurământului din partea noului Consiliu Pastoral va avea loc în data de 20 iulie.
Mulţumim Bunului Dumnezeu pentru binefacerile primite!
Monica Salanschi

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.