Română | Italiano
AcasăŞtiri20144 Iunie: Ziua Copilului sărbătorită în parohia din Rimini
Arhivă foto
Anul: 2019 » Eveniment: Taina Sfântului Maslu în Parohia Araceli Vicenza » Titlu: 11560.jpg

Anul: 2019

Eveniment: Taina Sfântului Maslu în Parohia Araceli Vicenza

Titlu: 11560.jpg

Ştiri

Ziua Copilului sărbătorită în parohia din Rimini

Ziua Copilului sărbătorită în parohia din Rimini

Înainte de a veni vacanţa, Parohia Greco-Catolică din Rimini a organizat o sărbătoare celor mici, Duminică 1 Iunie de la orele 17,00, Ziua Copilului. A fost o zi de basm pentru cei mici dar şi pentru cei mari. La această sărbătoare au participat cinci voluntari de la Centrul Educativ de la Caritas, care au animat cu jocuri, cântece şi dansuri. Au adus zâmbetele pe feţele acestor copii prin experienţa pe care o au în cadrul Caritas-ului.
Nu au lipsit, bineinţeles, cadourile pentru cei mici dar şi tombola mult aşteptată care a adus zâmbetul pe feţele copiilor dar şi a părinţilor având astfel pregătit şi pentru ei câte un cadou.
La această sărbătoare au participat copii cuvârste de la 2 la 12 ani; s-au bucurat de prezenţa acestor tineri şi părinţii alături fiind şi directorul Caritasului, Don Renzo Gradarra. Gospodinele parohiei au pregătit un mic răsfăţ pentru copii, cu feluritedulciuri, mâncăruri, iar punctul final a fost culminat de un tort foarte gustos, făcut de către o credincioasă din parohie.
Aducem mulţumiri organizatorilor, parohiei, părintelui Cristian Coste şi celor care au făcut posibil ca această sărbătoare să fie atât de bine realizată.
Cătălin-Alexandru Burdaş

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.