Română | Italiano
AcasăŞtiri201429 Iulie: Hirotonire de preot în Catedrala Sf. Nicolae din Oradea, Romania
Arhivă foto
Anul: 2018 » Eveniment: Triveneto. Întâlnire la început de An Nou bisericesc » Titlu: 10845.jpg

Anul: 2018

Eveniment: Triveneto. Întâlnire la început de An Nou bisericesc

Titlu: 10845.jpg

Ştiri

Hirotonire de preot în Catedrala Sf. Nicolae din Oradea, Romania

Hirotonire de preot în Catedrala Sf. Nicolae din Oradea, Romania

Prin punerea mâinilor PS Virgil Bercea, duminică 27 iulie 2014, în Catedrala Sf. Nicolae din Oradea a fost hirotonit un nou lucrător în via Domnului - părintele Ioan Feier.
La Sfânta Liturghie arhierească au concelebrat, alături de PS Virgil, preoţii Antoniu Chifor, rector al Seminarului “Sfinţii Trei Ierarhi” din Oradea, Andrei Meseşan din Ostiglia, Ioan Gaban din parohia Hamba, protopopiatul de Sibiu şi alţi preoţi orădeni.
Născut în Sighetu Marmaţiei, părintele Ioan şi-a desăvârşit studiile teologice la Sibiu urmând ca apoi să facă o experienţă în Italia, unde locuieşte la ora actuală. A ales calea celibatului, oferind întreaga sa viaţă lui Dumnezeu pe care va continua să îl propovăduiască. Astfel, îşi va desfăşura activitatea pastoral-misionară în protopopiatul român greco-catolic de Lombardia – Italia.
Vorbind pe marginea Evangheliei de la Sf. Liturghie, PS Virgil a subliniat importanţa disponibilităţii omului la dorinţa lui Isus de a intra în casa şi sufletul nostru, lucru care trebuie să ne facă să ieşim în întâmpinarea celorlalţi.
Dorim noului lucrător în via Domnului multe haruri şi binecuvântări cereşti pentru a putea duce la împlinire acel plan pe care Domnul îl are cu sfinţia sa.
Biroul de presă EGCO - L'Ufficio Stampa VGCO

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.