Română | Italiano
AcasăŞtiri201427 Noiembrie: Salutul soţilor Hudin, Valer şi Eugenia în parohia din Bologna
Arhivă foto
Anul: 2019 » Eveniment: Taina Sfântului Maslu în Parohia Araceli Vicenza » Titlu: 11547.jpg

Anul: 2019

Eveniment: Taina Sfântului Maslu în Parohia Araceli Vicenza

Titlu: 11547.jpg

Ştiri

Salutul soţilor Hudin, Valer şi Eugenia în parohia din Bologna

Salutul soţilor Hudin, Valer şi Eugenia în parohia din Bologna

Soţii Hudin, Valer şi Eugenia, sunt, sau mai bine zis, au fost până duminică 23 noiembrie 2014, doi stâlpi ai bisericii “Sfânta Cruce” din Bologna. Cordiali, întotdeauna disponibili pentru biserică şi membrii ei, Valer şi Eugenia au hotărât să-şi continue misiunea de credincioşi greco-catolici în satul natal Chilioara, jud. Sălaj, România.
În această duminică se împlinesc 10 ani şi 10 zile de când Valer cu soţia Eugenia au venit la Bologna, după o perioadă petrecută la Imola pentru a-l ajuta în misiunea sa pe pr. Daniel Bertean (ginerele soţilor Hudin). După plecarea părintelui Daniel în 2008, Valer şi Eugenia au continuat să promoveze valorile bisericii noastre alături de pr. Marinel Mureşan.
Implicarea lor în prima linie în cadrul parohiei noastre a fost răsplătită de lungi aplauze din partea credincioşilor din Bologna.
La sfârşitul Sfintei Liturghii, pr. Marinel, în numele tuturor credincioşilor a mulţumit soţilor pentru implicarea lor în viaţa comunităţii, îndemnând pe cei prezenţi să urmeze exemplul acestei familii creştine.
Profund emoţionat şi cu lacrimi în ochi, domnul Valer şi-a cerut iertare dacă a greşit cuiva şi a adresat o invitaţie tuturor de a-i vizita în România.
Petru Martinas

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.