Română | Italiano
AcasăŞtiri201014 Decembrie: O pagină de adevăr despre Biserica Greco-Catolică
Arhivă foto
Anul: 2018 » Eveniment: Concert de colinde şi Ziua Naţională a României în Parohia Sfinţii Trei Ierarhi, Roma Nord » Titlu: 11073.jpg

Anul: 2018

Eveniment: Concert de colinde şi Ziua Naţională a României în Parohia Sfinţii Trei Ierarhi, Roma Nord

Titlu: 11073.jpg

Ştiri

O pagină de adevăr despre Biserica Greco-Catolică

La 20 de ani de la Revoluţia din '89 sunt multe evenimente, fapte şi aspecte ale Adevărului despre România şi despre români care încă nu sunt dezvăluite şi prezentate cu obiectivitate. În sfârşit am trăit zile în care la nivel naţional s-a putut vedea şi asculta o emisiune „asupra unor subiecte mai puţin ortodoxe” prezentată şi realizată de către jurnalistul Valentin Stan la Conexiuni - Antena3. Sunt punctualizări şi amintiri ale unor fapte importante din istoria mai puţin cunoscută a românilor. Sunt fapte din istoria care ne-a constituit drept ROMÂNIA MARE.
La ZIUA NAŢIONALĂ a României din fiecare an la 1 decembrie, pe lângă semnificaţia proprie a sărbătorii, se aminteşte implicit rolul şi importanţa Bisericii Române Unite cu Roma, Greco-Catolice la înfăptuirea unităţii neamului, prin impunătoarea şi demnitatea primului cardinal al României, Episcopul Iuliu Hossu, care a citit actul Marii Uniri şi l-a înmânat Împăratului, alături de alte personalităţi ale vremii.
Pentru emisiune apasă link-ul următor:
Pr. Ioan Mărginean-Cociş, responsabil mass media

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.