Română | Italiano
AcasăŞtiri201524 Decembrie: Viflaimul şi colinde în aşteptarea Naşterii Domnului nost’
Arhivă foto
Anul: 2018 » Eveniment: Hirotonirea întru sf. Preoţie a diaconului Ioan Cătălin Blidar » Titlu: 10873.jpg

Anul: 2018

Eveniment: Hirotonirea întru sf. Preoţie a diaconului Ioan Cătălin Blidar

Titlu: 10873.jpg

Ştiri

Viflaimul şi colinde în aşteptarea Naşterii Domnului nost’

Viflaimul şi colinde în aşteptarea Naşterii Domnului nost’

Copiii din parohia Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil ne-au ajutat să pătrundem în tainele minunatei nopţi în care ni s-a născut Mântuitorul. Micuţii actori au reprezentat Viflaimul pentru a păstra vie limba şi tradiţiile româneşti, aducând un colţ din România aici departe de casă.
Apoi cu glasurile lor cristaline au colindat „Astăzi s-a născut Cristos” şi „Naşterea Domnului nost’” emoţionându-şi părinţii şi enoriaşii. Mulţi enoriaşi au spus cu multă bucurie că s-au „simţit ca acasă în România!”.
Spre surpriza şi bucuria celor mici, dar şi a celor mari, a sosit Moş Crăciun.... tocmai din România şi a adus daruri tuturor copiilor.
Interpreta de muzică populară Flori Şerban a apreciat efortul şi reuşita punere în scenă a Viflaimului spunând „Doamna Preoteasă Claudia a realizat cu copiii un lucru într-adevăr deosebit! Aveam dubii că vor reuşi să realize ceva într-un timp atât de scurt dar au fost cu adevărat minunaţi!” Părintele Mihai David a felicitat părinţii pentru că au copiii atât de minunaţi şi desigur a lăudat micuţii actori.
La final doamna Flori Şerban ne-a încântat cu tradiţionala colindă „Deschide uşa creştine”.
Credincioşii s-au întors la casele lor lăsând uşa sufletului deschisă în aşteptarea cu bucurie a Naşterii Domnului nost’.
Pr. Mihai David

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.