Română | Italiano
AcasăŞtiri201531 Decembrie: CONCERTUL DE COLINDE „ASTA-I SARA DE CRĂCIUN”
Arhivă foto
Anul: 2020 » Eveniment: Ziua IEI în Parohia Greco- Catolică Sfinţi Trei Ierarhi din Roma Nord » Titlu: 11663.jpg

Anul: 2020

Eveniment: Ziua IEI în Parohia Greco- Catolică Sfinţi Trei Ierarhi din Roma Nord

Titlu: 11663.jpg

Ştiri

CONCERTUL DE COLINDE „ASTA-I SARA DE CRĂCIUN”

Sărbătorile de iarnă sunt momente speciale şi îndelung aşteptate mai ales de către românii de pretutindeni. Mereu un prilej de a fi alături celor dragi nouă, clipe magice de bucurie, de lumină şi trăire sufletească. Un astfel de moment magic cu intensă trăire sufletească am reuşit să creem la Florenţa, într-o magică zi de Sfântă Sărbătoare de Crăciun, cu dulcele ecou al colindului românesc şi cu imaginea celor dragi în suflet, într-o atmosferă de autentică sărbătoare românească, în cadrul Concertului special de colinde, "Asta-i seara de Crăciun", duminică 27 decembrie 2015.
          Un mesaj de mulţumire se îndreaptă către doamna Director de Programe de la Accademia di Romania in Roma, Daniela Crăsnaru, pentru frumosul mesaj transmis cu acest prilej. Un alt mesaj de mulţumire îl adresez domnului Prof. Mihai Bărbulescu, Director Accademia di Romania in Roma, pentru încrederea acordată.
Mulţumesc totodată Protopopiatului Greco-Catolic de Toscana şi Umbria şi părintelui Protopop Valer Sician pentru sprijinul acordat în organizarea evenimentului şi bineînţeles tuturor celor care prin participarea lor în program au făcut ca acest concert de colinde să se transforme într-un frumos şi emoţionant moment de trăire sufletească, autentic românesc.
          O mulţumire vreau să vă adresez şi vouă dragi români de pretutindeni care duminică v-aţi adunat la Firenze din toate colţurile Italiei pentru a petrece împreună un adevărat moment de bucurie sufletească !
          Dumneavoastră dar şi tuturor românilor de pretutindeni, vă urez din inimă "Sărbători Fericite!" şi un An Nou cu sănătate, împliniri şi trăire sufletească cu bucurie!
Leontin Cojocea
preşedinte CASCRI
Leontin Cojocea

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.