Română | Italiano
AcasăŞtiri20161 Iunie: Azi e zi de sărbătoare
Arhivă foto
Anul: 2020 » Eveniment: Hirotonirea PS Cristian Dumitru Crişan şi a PS Călin Ioan Bot » Titlu: 11668.jpg

Anul: 2020

Eveniment: Hirotonirea PS Cristian Dumitru Crişan şi a PS Călin Ioan Bot

Titlu: 11668.jpg

Ştiri

Azi e zi de sărbătoare

Azi e zi de sărbătoare

Pentru toţi copiii a fost zi de sărbătoare la Parohia „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” din Forli, Duminică 29 mai 2016.
Copiii veniţi cu părinţii lor au participat la Sfânta Liturghie şi s-au împărtăşit cu Trupul şi Sângele Mântuitorului nostru Isus Cristos. La sfârşitul Liturghiei au susţinut un recital cu ocazia Zilei Copilului – 1 Iunie. Au recitat şi au cântat, transportând inimile tuturor credincioşilor în lumea minunată şi inocentă a copiilor. Enoriaşii au fredonat alături de copii „O lume minunată” amintindu-şi că:
„Ieri am fost şi noi copii
Dar timpul ne-a schimbat”...
Apoi, copiilor li s-au oferit daruri din partea Asociaţiei Românilor „Hora”.
În final i-am mulţumit părintelui Aron Coroian pentru dedicaţia cu care a slujit în parohia noastră, înlocuindu-l pe pr. paroh Mihai David aflat în vizite pastorale în parohiile din Protopopiatul Emilia-Romagna şi Marche. I-am dăruit o icoană a Sfinţilor Arhangheli Mihail şi Gavriil care să-i amintească de parohia noastră, invitându-l să revină, ca acasă, ori de câte ori va avea posibilitatea. La rândul său, pr. Aron ne-a mulţumit pentru căldura cu care a fost primit de fiecare dată, remarcând pacea pe care o simţea chiar de la intrarea în biserica noastră.
În această Duminică a Samarinencei am băut cu toţii din Apa cea vie a harului pentru a nu mai înseta niciodată. Această bogăţie, trăire lăuntrică ne face să devenim şi noi asemenea Fotiniei purtători de lumină, izvor pentru semenii noştri. Cu acestă trăire a Învierii lui Cristos, ne continuăm drumul cu bucurie spre Rusalii.
Claudia David

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.