Română | Italiano
AcasăŞtiri201617 Octombrie: Sesiunea de toamnă a Consiliului Pastoral al comunităţii din Vicenza
Arhivă foto
Anul: 2019 » Eveniment: Concertul de Colinde şi Ziua Naţională a României în parohia Roma Nord » Titlu: 11605.jpg

Anul: 2019

Eveniment: Concertul de Colinde şi Ziua Naţională a României în parohia Roma Nord

Titlu: 11605.jpg

Ştiri

Sesiunea de toamnă a Consiliului Pastoral al comunităţii din Vicenza

Sesiunea de toamnă a Consiliului Pastoral al comunităţii din Vicenza

Duminică, 16 octombrie 2016, a avut loc în „Aula de Şedinţe” a Parohiei Araceli sesiunea de toamnă a Consiliului Pastoral al Parohiei din Vicenza.
Consiliul Pastoral Parohial este organismul de programare şi de coordonare a activităţilor pastorale ale parohiei care are ca scop stimularea participării enoriaşilor la rezolvarea diferitelor probleme ale parohiei şi promovarea unei prezenţe cât mai active a Bisericii în viaţa comunităţii. Consiliul Pastoral este, prin urmare, o propunere pastorală serioasă, constructivă, pentru a da mai multă viaţă comunităţii.
Ca de obicei, întrunirea Consiliului nostru s-a desfăşurat într-un deosebit climat familiar fiind precedată de prânzul curatorilor şi a familiilor acestora.
Cel mai mult timp a fost dedicat programării şi promovării activităţilor pastorale iminente ale comunităţii. S-au evidenţiat, printre altele, pregătirea slujbei Sfântului Maslu din 13 noiembrie, organizarea perioadei Postului Crăciunului prin diferite propuneri pentru copii şi adulţi.
S-a propus, de asemenea, organizarea lunară a unei întâlniri conviviale a tuturor enoriaşilor din parohie.
S-au trecut în revistă părerile referitoare la pelerinajele organizate în cursul acestui an la Bazilica „Sfântul Anton” din Padova, la Sanctuarul „Madonna della Corona” din provincia de Verona, la Medjugorje şi au fost propuse alte destinaţii cu caracter cultural şi religios.
La finalul întrunirii, s-a vorbit despre situaţia persoanelor care au pierdut locurile de muncă şi despre mijloacele prin care parohia ar putea veni în ajutorul familiilor cu necesităţi.
          
Consiliul Pastoral al Parohiei din Vicenza/ Il Consiglio Pastorale della Parrocchia di Vicenza

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.