Română | Italiano
AcasăŞtiri201629 Octombrie: Asociaţia "Inocenţiu Micu Klein" a credincioşilor greco-catolici ...
Arhivă foto
Anul: 2019 » Eveniment: Cardinalul Bassetti în vizită la comunitatea românească » Titlu: 11627.jpg

Anul: 2019

Eveniment: Cardinalul Bassetti în vizită la comunitatea românească

Titlu: 11627.jpg

Ştiri

Asociaţia "Inocenţiu Micu Klein" a credincioşilor greco-catolici români din Italia: Rodul muncii noastre

Asociaţia "Inocenţiu Micu Klein" a credincioşilor greco-catolici români din Italia: Rodul muncii noastre

Asociaţia "Inocenţiu Micu Klein" a credincioşilor greco-catolici români din Italia şi-a atins încă un ţel. După o campanie de strângere de fonduri şi din marea bunătate a binefăcătorilor, copiii din 3 familii au fost ajutaţi să înceapă noul an şcolar cu materiale didactice moderne (a se vedea galeria foto). Este vorba de cărţile necesare procesului de învăţare şi dezvoltare personală, aşa cum apar pe listele primite de fiecare elev pe parcursul anului şcolar 2016-2017. Din suma strânsă, pe lângă materialele didactice s-au cumpărat şi oferit mai multe articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, bucuria copiilor fiind de nepreţuit.
Fericirea acestora a fost împletită cu satisfacţia sufletească a membrilor Asociaţiei şi a celor care s-au implicat activ în această campanie. Respectând statutul aprobat şi uitând de bariere şi limite în ceea ce priveşte dragostea şi dăruirea, Asociaţia Inocenţiu Micu Klein a continuat şi va continua să ducă mai departe spiritul şi vitalitatea marelui vlădic greco – catolic, luptând pentru binele, dreptatea şi ajutorarea aproapelui.
Mulţumim pe această cale tuturor celor care au binevoit a ne ajuta într-un fel sau altul, încredinţându-i de rugăciunile noastre.
Ioan - Ştefan Dumitraş - P. Valentin Marcu

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.