Română | Italiano
AcasăŞtiri201618 Decembrie: Sosirea lui Moş Crăciun în Parohia din San Donà di Piave
Arhivă foto
Anul: 2021 » Eveniment: Botez în comunitatea din Padova » Titlu: 11697.jpg

Anul: 2021

Eveniment: Botez în comunitatea din Padova

Titlu: 11697.jpg

Ştiri

Sosirea lui Moş Crăciun în Parohia din San Donà di Piave

Sosirea lui Moş Crăciun în Parohia din San Donà di Piave

Sărbătoarea Naşterii Domnului este sărbătoarea bucuriei tuturor creştinilor. În această perioada de post, de pregătire şi de renunţare pe care Biserica a stabilit-o, cu toţii ne pregătim sufletele pentru a fi mai iubitori, mai primitori, mai buni şi mai aproape de Dumnezeu, cu alte cuvinte ne pregătim pentru a primi în ele pe pruncul Isus, Emanuel.
Parohia noastră, din San Donà di Piave, după celebrarea Sf. Liturghii din aceasta duminică, atât cei mici, cât şi cei mari au pregătit sufletele lor pentru acest mare eveniment care este Naşterea Domnului Nostru Isus Cristos, drept urmare copiii, au pregătit câteva poezii şi colinde specifice minunatului eveniment.
Cu această ocazie am avut bucuria de a fi vizitaţi şi de a poposi pentru câteva minute în mijlocul nostru de mult aşteptatul şi nimeni altul decât Moş Crăciun în persoană. Moşul a luat parte la acest mic recital, iar la sfârşit fiecare copil a primit câte un mic cadou din partea sa, cântându-i împreună, binecunoscuta colinda „Moş Crăciun cu plete dalbe” şi i-am mulţumit pentru aceasta vizită.
Fie ca Sărbătoarea Naşterii să ne aducă fiecărui creştin bucuria sufletească şi mântuirea sufletelor noastre!
P. Lucian Mihuţ

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.