Română | Italiano
AcasăŞtiri201727 Februarie: Laboratorul de Mărţişor pentru copii în comunitatea din Vicenza
Arhivă foto
Anul: 2020 » Eveniment: Hirotonirea PS Cristian Dumitru Crişan şi a PS Călin Ioan Bot » Titlu: 11671.jpg

Anul: 2020

Eveniment: Hirotonirea PS Cristian Dumitru Crişan şi a PS Călin Ioan Bot

Titlu: 11671.jpg

Ştiri

Laboratorul de Mărţişor pentru copii în comunitatea din Vicenza

Laboratorul de Mărţişor pentru copii în comunitatea din Vicenza

Sărbătoarea Mărţişorului, care marchează începutul primăverii, a fost întâmpinată în Parohia noastră din Vicenza cu un laborator pentru copii dedicat în exclusivitate realizării Mărţişorului.
Laboratorul de creaţie a fost conceput astfel încât să ofere copiilor parohiei ocazia să înveţe, să creeze şi să dăruiască. Copiii au fost invitaţi să confecţioneze mărţişoare şi felicitări, special pregătite pentru a fi dăruite mămicilor şi bunicilor, ca semn al sosirii primăverii.
Duminică, 26 februarie, cu câteva zile înainte de 1 Martie, după Sfânta Liturghie, au fost prezentate exponatele lor iar după expunere, acestea au fost oferite ca omagiu doamnelor şi domnişoarelor prezente la slujbă.
Mulţumim „complicelor” noastre care ne-au dăruit materialele, în special doamnelor Moisa Mihaela, Georgeta Stan şi Dida Ştefan.
De asemenea, se cuvine să adresăm recunoştinţele noastre animatoarelor: Daniela Moisa, Diana Ţicău şi doamnei preotese Monica Salanschi care, în afara faptului că şi-au dedicat timp pentru se a ocupa de copii, au pregătit surprize speciale pentru cei mici şi alături de care aceştia au descoperit frumuseţea activităţilor artistice, punându-şi în evidenţă creativitatea.
Laboratorul CONTINUĂ cu un alt atelier cu tema „8 MARTIE”.
P. Raimondo Salanschi

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.