Română | Italiano
AcasăŞtiri20171 Martie: Prezentarea cărţii "Credinţa noastră este viaţa noastră" de ...
Arhivă foto
Anul: 2020 » Eveniment: Ziua Dialogului dintre evrei şi creştini » Titlu: 11629.jpg

Anul: 2020

Eveniment: Ziua Dialogului dintre evrei şi creştini

Titlu: 11629.jpg

Ştiri

Prezentarea cărţii "Credinţa noastră este viaţa noastră" de Card. Iuliu HOSSU

Prezentarea cărţii "Credinţa noastră este viaţa noastră" de Card. Iuliu HOSSU

Sâmbătă, 11 martie 2017, începând cu ora 17.30 în Sala STUDIO TEOLOGICO din Bazilica Sf. Anton din Padova va avea loc prezentarea cărţii Credinţa noastră este viaţa noastră, Iuliu Hossu, EDB Bologna, 2016, memoriile primului cardinal in pectore al României, Episcopul martir Iuliu Hossu.
Cartea va fi prezentată de către Preasfinţitul Florentin Crihălmeanu alături de prof. Giuseppe Munarini, traducătorul cărţii şi autorul notelor explicative şi atât de preţioase pentru cititorul italian.
În traducerea cărţii prof. Munarini a fost ajutat de preţioasa colaborare a p. Cristian F. Sabău şi a p. Ioan Mărginean-Cociş sub atenta supraveghere a îngrijitorului acestei ediţii în limba italiană prof. Marco Dalla Torre, din Milano, mereu susţinut şi ajutat de pr. Sincel Vasile Barbolovici, promotorul acestui proiect de colaborare cu binecunoscuta editură EDB din Bologna.
Este un document foarte important pentru o mai bună cunoaştere a persecuţiei Bisericii Române Unite cu Roma în timpul prigoanei comuniste.
Cartea se găseşte în majoritatea librăriilor din Italia sau se poate comanda prin cele mai cunoscute magazine online (EDB Dehoniane online, Mondadori Store, IBS. ...).
Biroul de presă / Ufficio stampa

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.