Română | Italiano
AcasăŞtiri201713 Martie: Emoţie şi bucurie pentru Parohia Veneţia-Mestre la pelerinajul din Padova
Arhivă foto
Anul: 2019 » Eveniment: Cardinalul Bassetti în vizită la comunitatea românească » Titlu: 11617.jpg

Anul: 2019

Eveniment: Cardinalul Bassetti în vizită la comunitatea românească

Titlu: 11617.jpg

Ştiri

Emoţie şi bucurie pentru Parohia Veneţia-Mestre la pelerinajul din Padova

Emoţie şi bucurie pentru Parohia Veneţia-Mestre la pelerinajul din Padova

Ca în fiecare an Parohia „Sfântul Rohus” din Veneţia Mestre a trăit cu mare emoţie şi bucurie îndătinatul Pelerinaj la Sfântul Anton de Padova. Aproape fiind de oraşul unde Basilica Sfântului primeşte pelerini din toată lumea, cu mic cu mare foarte de dimineaţă, cum spune cântul învierii, într-o Duminică de Martie însorită şi prilnică, credincioşii parohiei noastre au venit la Mormântul Sfântului spre a se ruga din nou pentru sănătate, ajutor şi binecuvânatare.
În Sfântul Altar părintele paroh Vasile Barbolovici, Sincel pentru Nordul Italiei şi coordonator al organizării Pelerinajului de la Padova şi eu, cel ce consemnez aceste rânduri am slujit alături de Preasfinţitul Florentin având în minte şi inimă pe toţi cei dragi de acasă şi mai ales pe credincioşii parohiei care după solemna slujbă arhierească ne-au răsfăţat cu alese bucate de post, cu tradiţionalele noastre sărmăluţe şi ne-au îndulcit cu prăjiturile făcute de gospodinele din parohie. La sfârşit toţi ne-am bucurat mult de fotografia de grup cu Preasfinţitul Florentin şi am plecat la casele noastre mai plini de har, de speranţă şi de putere de muncă.
Mulţumim Bunului Dumnezeu pentru harurile primite şi îl rugăm să ne învrednicească mereu de acea dragoste frăţească pe care o trăim împreună în rugăciune şi în pelerinaj.
Ipod. Ionuţ Blidar

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.