Română | Italiano
AcasăŞtiri201730 Septembrie: Întâlnirea la Bologna a Consiliului Pastoral Naţional
Arhivă foto
Anul: 2019 » Eveniment: Taina Sfântului Maslu în Parohia Araceli Vicenza » Titlu: 11556.jpg

Anul: 2019

Eveniment: Taina Sfântului Maslu în Parohia Araceli Vicenza

Titlu: 11556.jpg

Ştiri

Întâlnirea la Bologna a Consiliului Pastoral Naţional

Întâlnirea la Bologna a Consiliului Pastoral Naţional

Membrii Consiliul Pastoral Naţional s-au întâlnit în toamna acestui an la Bologna.
Au fost prezentate toate aspectele mai importante de la ultima întâlnire pentru bunul mers al tuturor activităţilor pastorale la nivel naţional.
Au fost discutate unele noutăţi care necesită timp şi aşteptare deoarece depind de alte contexte la nivel ecleziastic, pentru a ajunge la o hotărâre pe cât posibil definitivă sau cu posibile aplicaţii practice.
Suntem într-o evoluţie şi o schimbare continuă a situaţiilor, ceea ce atrage după sine o continuă nevoie de găsire a soluţiilor. Zonele sunt multe şi diferite cu probleme diferite şi persoane diferite.
Hristos Domnul este în mijlocul nostru şi este vital să ne conformăm voinţei lui Dumnezeu spre binele poporului credincios lăudând împreună pe Dumnezeu.
Biserica ne oferă această oportunitate, de a ne pocăi constant la nivel spiritual pentru a ne schimba viaţa în mod concret, păstrându-ne credinţa părinţilor noştri, Sfânta Tradiţie şi adevărurile de credinţă apărate de Bisercă, trup viu al lui Hristos, într-o unitate vizibilă de credinţă, chiar dacă în diversitatea de tradiţii şi rituri.
p. Ioan Marginean-Cocis

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.