Română | Italiano
AcasăŞtiri201719 Decembrie: Încheierea laboratorului şi împodobirea bradului de Crăciun în comunitatea ...
Arhivă foto
Anul: 2019 » Eveniment: Taina Sfântului Maslu în Parohia Araceli Vicenza » Titlu: 11563.jpg

Anul: 2019

Eveniment: Taina Sfântului Maslu în Parohia Araceli Vicenza

Titlu: 11563.jpg

Ştiri

Încheierea laboratorului şi împodobirea bradului de Crăciun în comunitatea din Vicenza

Încheierea laboratorului şi împodobirea bradului de Crăciun în comunitatea din Vicenza

Duminică, 17 decembrie a.c., copiii din comunitatea din Vicenza au încheiat laboratorul dedicat Crăciunului. Timp de două luni copiii, coordonaţi de către doamna preoteasă prof. Salanschi Monica şi de animatoarele Daniela Moisa şi Daniela Sîrbu, au parcurs o perioadă de studiu catehistic, ţinut de obicei înainte de orele de laborator, şi de laboratorul de manualitate de Crăciun propriu zis. Scopul acestor întâlniri a fost, în special, antrenarea copiilor în activităţi cât mai variate şi bogate în conţinut, cultivarea interesului pentru activităţi socio-culturale, facilitarea integrării în mediul social, fructificarea talentelor personale şi corelarea aptitudinilor cu atitudinile caracteriale.
După încheierea orelor de laborator, împreună cu părinţii au împodobit brăduţul din biserică cu obiecte create chiar de către ei.
Doresc să mulţumesc pe această cale doamnei preotese Monica, coordonatoarea proiectelor, şi celor două Daniele, animatoarele noastre, mereu disponibile pentru iniţiativele propuse de parohie.
P. Raimondo Salanschi

 

Evenimente foto legate de această ştire

Pentru a trimite o ştire, vă rugăm să folosiţi acest  formular.